2015 bouw opslagloods

2015 Bouw Opslagloodsen

 Bouw opslagloodsen IJsvermaak        Zuideinde en Roeivereniging de Meije bijna  afgerond. lees meer»

 

 

 

Nieuwkoop 2015 - Vanaf afgelopen voorjaar zijn de beide verenigingen bezig geweest met het uitbreiden van de botenloods van de "Roei"en de opslagloods van de ijsclub. Medio 2011 hebben de beide verenigingen de koppen bij elkaar gestoken enwerd gekozen voor het uitbouwen van het bestaande gebouw, hierdoor werd de karakteristieke loods behouden. Het zou financieel haalbaar zijn indien de uitbouw binnen het budget van ca. € 65.000,00 gerealiseerd kon worden. En dus moest er teruggevallen worden op zelfredzaamheid met vrijwilligers.

Met name dankzij de professionele vrijwilligers van de IJsvereniging, goede inkoopafspraken en de bundeling van krachten is uiteindelijk de totale bouw zelfs nog meegevallen. Daarom willen de beide verenigingen de vele sponsors bedanken voor hun enorme bijdrage. Zonder hen hadden ze zeker niet binnen de gestelde begroting gebleven. 

Veel dank is verschuldigd aan: Vink & Veenman, Goedhart Bouwhuis, Dhr Goedhart heeft onze dakpannen geschonken. Jan v.d. Voorn, onze staalleverancier heeft ons enorm geholpen met al het staalwerk en lasmateriaal.

Architectenburo Marco Bruines voor de scherpe tarieven voor de tekeningen en begeleiding bij de bouwvergunning. Harry Ham voor ale sterkteberekeningen en inspectie van de staalconstructies. De Gebr. Bodegraven voor het gratis leveren van alle anker- en klein ijzerwerk. R. v.d. Broek voor het gratis gebruik van het steigermateriaal. L. Hoogerwerf voor het regelmatig lenen van de vlet voor het vervoer van het materiaal. Als ook W. Beijeman, voor het lenen van zijn grote vlet voor het vervoer van de dakpannen. Vervolgens boden Gerritsen, Verdouw, Pontmeyer, Duwel Dakleer en Multimate fikse  kortingen op de inkoop van materialen en leverde Piet Verhage het branden van het dakleer tegen een vriendenprijsje.  En of het niets is leverde Ruud Kuyf nog prima elektramateriaal en Kamer&Zn. het hout van de oude zwamsteiger (balken, dekdelen) tegen een mooie korting. Uiteindelijk hebben we ook nog ruim 2o kub zand gekregen van de Fa. v. Vulpen

Al met al leverde de beide verenigingen met hulp van vele vrijwilligers en sponsoren een unieke prestatie. Dit mede dankzij de deskundige en bezielende uitvoering van Simon v.d. Loo en Cock v. Koert. 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}