Schaatsers

Jaarverslag 2021

Zo het is weer tijd voor de jaarlijkse contributie van IJsvermaak Zuideinde.

Helaas is het ook dit jaar niet verstandig om persoonlijk de contributie op te komen halen. We vragen U daarom het contributie bedrag over te maken op onze bankrekening  met vermelding van uw naam en adres, zie ook de bijgevoegde lidmaatschapskaart. Alvast hartelijk dank hiervoor!

Het afgelopen jaar kijken we toch terug op een aantal positieve momenten, ondank alle negativiteit rond het ons allen welbekende Covid virus. Deze momenten willen we toch even met jullie delen.

We begonnen 2021 helaas met het verdrietige bericht dat onze oud Voorzitter Gees Veenboer was overleden, Gees heeft vele jaren zijn steentje bijgedragen aan onze club.

Het weekend van 14 februari hebben we met volle teugen genoten van een prachtig IJS weekend. Het leek wel of heel Nieuwkoop even alle Covid narigheid aan de kant kon laten, en genoot van een mooie ijsvloer in ons plassengebied. We hebben het eerste jaar met de Koek en Zopie gebruik kunnen maken van onze “keuken” in de Loods, we kunnen u vertellen, we hebben er nog nooit zo “warm” bijgestaan.

Ook onze nieuwste innovatie, de “brancard scooter” is menigmaal gebruikt. De ambulance dienst was erg onder de indruk, en heeft ons gesponsord met een aantal brancard dekens om bepaalde handelingen in de toekomst nog makkelijker te maken.

In April is helaas onze vaste rondvraag vraagsteller John Verhage overleden. We hebben John een laatste groet gebracht op de loswal nabij onze IJsbaan. We zullen zijn “rondvraag” momentjes missen.

In de zomer zijn er vele hand en span diensten rondom de loods gedaan.

Voor het eerst dit jaar heeft IJsvermaak Zuideinde zich aangemeld bij de JUMBO spaaractie voor verenigingen. We hebben daar een heel mooi bedrag van € 149,80 bij elkaar gespaard. We zijn hier heel blij mee, en voor alle bonnetjes invullers, DANK JE WEL!

Afgelopen November hebben we op een zaterdag, in samenwerking met onze buren, de roeivereniging het hele buitenterrein beetgepakt. Deze is dus weer klaar voor een “Dikke jassen feest /  Winter BBQ en hopelijk een mooie IJspret tijd! De 1e editie van de Winter BBQ was een succes, waar nog steeds over nagepraat wordt. Wij als Bestuur hebben daarom ook het plan om zodra het Covid virus het toelaat weer zoiets te organiseren, eventueel in combinatie met een ledenvergadering.

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar! Hopelijk met veel ijs en minder Covid.

Erik, Harry, Hans, Mark, Ben, Michel, Joop, Kees, Stephan en Esther

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}